Translate

jueves, 17 de octubre de 2013

TEIXIR REVOLTES de Eduard Ramírez Comeig (ed.)



El dia 15 d'octubre d'aquest 2013 ha acabat d'imprimir-se el llibre TEIXIR REVOLTES. El bloc d’Estudiants Agermanats. 30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana d'Eduard Ramírez Comeig on tinc la sort d' escriure un dels testimonis que en ell apareixen.


  Aquest llibre,  editat i dirigit pel meu amic Eduard Ramírez Comeig i publicat per la Universitat de València dins de la col.lecció Cinc Segles, és un llibre plé de significats emotius per a mi. No solament per escriure unes pàgines en ell, si no per tenir la alegria de compartir aquestes, amb persones sense les quals, la meua vida haguera sigut molt diferent.

TEIXIR REVOLTES tracta sobre el fenomen polític universitari més important esdevingut en la Universitat de València en els últims 30 anys, fenomen en el qual vaig tenir l'honor de participar amb la meua petita contribució militant.
 
Acompanyant el màgnífic estudi d'Eduard Ramírez Comeig, director de l'edició, apareixen entre altres,  els articles de Joan Carles Bernad, els testimonis de Toni Gisbert, Rosa Roig,  Rosa Pérez Garijo,  Dolors Gimeno, Jordi Peris o Núria Sendra i les entrevistes a Joaquim Bosch i Vicent Martínez entre altres.
No deixeu d'acudir a la seua presentació el dia 30 d'octubre a les 19.:00 a la Nau. (Carrer de la Nau, València). 



   


1 comentario:

  1. Gracias Teresa, me gusta tu blog, pero no entiendo lo de los círculos.
    Un abrazo
    Yvette

    ResponderEliminar